LATERALS I GUIES CALAIX METÀL LIC

Sistemes de calaixos, laterals i guies de calaix metàl·lic. Selecciona les diverses categories per descobrir la nostra oferta de cada sistema de calaixos metàl·lics.

  • CALAIX SCALA

    Jocs complets per instal·lar els calaixos SCALA: jocs en totes les mides més habituals de calaix, les tapes, les guies, les traseres, les barres i els frontals.

  • CALAIX VIONARO

    Jocs complets per instal·lar els calaixos VIONARO: jocs en totes les mides més habituals de calaix, les tapes, les guies, les traseres, les barres i els frontals.

  • CALAIX SLIM BOX

    Jocs complets per instal·lar els calaixos SLIM BOX: jocs en totes les mides més habituals de calaix, les tapes, les guies, les traseres, les barres i els frontals.

Sistemes de calaixos, laterals i guies de calaix metàl·lic.

Sistemes de calaixos, laterals i guies de calaix metàl·lic. Oferim un ampli catàleg per instal·lar calaixos metàl·lics, les seves corresponents ferramentes i accessoris. Disposem de 3 gammes completes de calaixos.

Sistemes de calaixos Scala, Vionaro i Slim Box, jocs complets amb tot el que pugueu menester per a poder instal·lar els calaixos: guies, ferramentes, tapes, laterals i accessoris.