Qui Som

Qui Som

BOIRA COMERCIAL TÈCNICA S.L.

Oferim maquinària, productes, materials i serveis per fusters i ebenistes

Des de l’any 2011 oferim maquinària, productes, materials i serveis per fusters, ebenistes, constructors i particulars que treballin amb la fusta.
La nostra meta és ajudar-vos a portar a terme els vostres dissenys i creacions proveint-vos amb tot allò que pugueu menester per poder elaborar amb garantia, tots i cadascun dels dissenys, ja sigui assortint-vos amb material, amb maquinària o amb serveis.
 

Maquinària nova per treballar fustaMaquinària portàtilCompressors i pneumàticaProductes de ferreteriaServeis Boira Comercial TècnicaCuines i mòduls

Som de fusta 

Per pròpia experiència sabem tot el que necessiteu per a treballar la fusta. El nostre ofici és la fusteria per això, us podem assessorar de primera mà en qualsevol tipologia de producte, eina i maquinària perquè satisfaci de la millor manera les vostres necessitats.

Representem les millors marques del mercat i sector. Treballem diàriament per intentar oferir-vos més i millor, adaptant-nos a les necessitats canviants i evolucionat conjuntament amb les tendències de mercat actuals.

 

Vestim la fusta 

Oferim maquinària nova i d’ocasió, eines, ferratges, productes i materials per a fusters i ebenistes. La nostra meta és ajudar-vos a portar a terme els vostres dissenys i creacions.

A més de la venda i subministraments també oferim servei tècnic a domicili, ja sigui per instal·lar maquinària, reparar-la o per a fer controls preventius i revisions periòdiques.

El correcte funcionament de les eines és clau per a poder portar a terme els projectes de fusteria i ebenisteria. Per aquest motiu també oferim el servei d’esmolat d’eines, instal·lació d’equips d’aire comprimit i equips d’aspiració.
 

A Boira ho tenim molt clar!

Creiem en les relacions humanes com a punt fonamental per a garantir l’èxit. És per això que en tot moment mantenim un tracte molt proper amb els nostres clients. Ja que vosaltres sou la nostra raó de ser, i la vostra satisfacció és també la nostra.


Per rebre assessorament en qualsevol tipologia de producte, eina, màquina o servei contacteu amb nosaltres omplenant el següent formulari. Us atendrem de manera personalitzada amb molt de gust.