Condicions generals

COM COMPRAR

Pot comprar amb tan sols 3 passos:
1. Fer clic al producte per veure les característiques, imatges i productes similars. Si és el que estava buscant, clicar a “comprar”. El carret de compra sempre serà visible i podrà accedir-hi a través de la icona situada a la part superior dreta.
2. Quan tingui tots els productes seleccioni el carretó i cliqui “finalitzar compra”.
3. Només falten les dades! Si no està registrat, entri les seves dades de facturació i enviament (si són diferents de les de facturació), indiqui el mètode de pagament, mitjançant, transferència, targeta de crèdit o Paypal i accepti la política de privadesa.
 

PROTOCOL DE SEGURETAT I PROTECCIÓ DEL COMPRADOR

BOIRA COMERCIAL TÈCNICA utilitza a la seva pàgina web https://boiract.com/ un certificat SSL vàlid emès per “Let’s Encrypt”. D’aquesta manera Boira garanteix una  navegació segura a totes les pàgines del domini indicat, assegura l’autenticitat del servidor i l’encriptació de dades dels usuaris. 

BOIRA COMERCIAL TÈCNICA utilitza passarel·les de pagament segures que compten amb el sistema de seguretat 3D Secure, garantint la seguretat dels pagaments i redirigint les passarel·les de pagament a servidors segurs. BOIRA COMERCIAL TÈCNICA no té accés a les dades de pagament ni pot emmagatzemar les. 

Aquest sistema de pagament segur permet garantir la seguretat i protegir als compradors titulars de les targetes de crèdit o dèbit que s’utilitzen durant el pagament. 

 

EINES D'AJUDA

A la part superior dreta de la pàgina sempre tindrà visibles les eines per facilitar la cerca dels productes.
Si no trobeu el producte que esteu buscant, us pot ajudar el cercador clicant la icona “lupa”.
 

CONSULTAR L'ESTAT DE LA COMANDA

Rebrà alertes al correu electrònic que ens ha facilitat perquè estigui informat en tot moment sobre en quina fase del procés es troba la seva comanda.
Si té compte, pot consultar l'estat de la seva comanda en qualsevol moment a la seva àrea privada. I si  o té compte, pot escriure a boiract@boiract.cat indicant el número de comanda i la seva consulta.
 

ENVIAMENTS

En funció de la zona d'enviament, es carregarà una quantitat en concepte de ports. Aquesta serà indicada a la confirmació de comanda, abans d’efectuar el pagament.
Els lliuraments es faran dins de l'horari laboral habitual a l'adreça facilitada pel comprador.
No es faran trameses els dissabtes, diumenges ni festius.
El comprador té l'obligació d'inspeccionar el contingut del paquet al moment del lliurament.

En cas d'incidència, el comprador ho haurà d'indicar a l'albarà de transport i comunicar-ho al correu electrònic boiract@boiract.cat. La comanda es considerarà acceptada, si no s'ha notificat el contrari, una vegada transcorregudes 24 hores des del lliurament.

L'agència de transport farà dos intents de lliurament. Si no és possible lliurar la comanda a l'adreça facilitada, el comprador tindrà 15 dies naturals per contactar amb nosaltres i acordar la gestió de la comanda. En cas contrari, el material serà retornat al nostre magatzem i les despeses d'enviament i devolució aniran a càrrec del comprador.

No ens fem càrrec de possibles errors o omissions que hagi pogut cometre el comprador un cop feta la comanda, així com tampoc ens fem responsable d'errors o perjudicis causats al lliurament si l'adreça que ha facilitat el comprador no és la correcta.
 

CANCEL·LACIÓ DE COMANDES

El comprador pot anul·lar la comanda si encara no ha estat enviada. Es farà el reemborsament juntament amb les despeses d'enviament. 

Per a cancel·lar una comanda ha d’accedir a la seva zona privada i seleccionar la pàgina Comandes i devolucions, des d’aquesta mateixa pàgina podrà veure les comandes que pot cancel·lar clicant a la icona de la paperera que indica que es vol cancel·lar la comanda. En el moment de clicar la paperera, haurà de validar l’operació confirmant la cancel·lació de la comanda. 

També es pot posar en contacte amb BOIRA COMERCIAL TÈCNICA al següent telèfon 931200110 o enviant un correu electrònic a: administracio@boiract.cat.

El comprador NO podrà cancel·lar la comanda un cop s’hagi enviat.

 

DEVOLUCIONS

El comprador podrà sol·licitar la devolució de la comanda en un termini de 15 dies a partir de la data de recepció. Un cop autoritzada la devolució, disposarà de 10 dies per fer l'enviament del producte.

Les despeses d'enviament de devolució són a càrrec del comprador, excepte si la devolució s'emet per material defectuós o material erroni. En aquests casos, els costos d'enviament i devolució aniran a càrrec de l’empresa i se li facilitarà al comprador una etiqueta de devolució prepagada.

El comprador podrà tornar el material a l'adreça que us facilitarem mitjançant l'agència de transport que desitgeu.
No s'acceptaran devolucions en els casos següents: si s’ha expirat el termini indicat, si el producte és retornat en mal estat o utilitzat, si no conserva el seu embalatge original o si és retornat sense algun component o sense els documents originals.
 

REEMBORSAMENTS

El comprador pot anul·lar la comanda si encara no ha estat enviada. Es farà el reemborsament juntament amb les despeses d'enviament pel mateix mitjà de pagament indicat o pel mitjà que s’hagi acordat amb BOIRA COMERCIAL TÈCNICA. 

Si el comprador ha fet una devolució, un cop es rebi el material al magatzem es comprovarà que tots els components estiguin en bon estat i s'autoritzarà el reemborsament de la comanda pel mateix mitjà de pagament indicat o pel mitjà que s’hagi acordat amb BOIRA COMERCIAL TÈCNICA. 

Les despeses d'enviament no seran retornades tret que la devolució sigui per material defectuós o erroni.